Tillsammans har hundratals klienter skapat en bättre hälsa såväl mentalt som fysiskt.
Livet blir så mycket härligare när man mår bra -  inifrån och ut.  

loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
Lina Zetterström, 2022. 
"Den största lärdomen jag tar med mig nu är hälsa med guldkant, äta och dricka gott- inga problem, men inte alltid! Balansen. Det klingar i mina öron ibland när jag kan känna att jag ”fuskar”, men det gör jag ju inte - det är min guldkant på min tillvaro.
Jag har lärt mig genom detta att jag kan! Och jag kan nog mer än jag tror och ibland gör, det finns en växel till.  Så tack för att du knuffade mig ur boet och fick mig att tro på min förmåga att faktiskt kunna! För det kan jag! "Louise Johansson, 2022. 
Du har fått mig att inse livet på ett annat sätt mer än att stressa på jobbet, trycka in träningen 5-6 dagar i veckan, väga maten helt maniskt och sen hinna med vänner familj och hemmet. 
Kroppen har hamnat i icke stress, jag har knappt några finnar i ansiktet längre. Förr hade jag väldigt mycket och väldigt stora inflammerad. Sen går vågen fortfarande neråt även om jag följer schemat och tränar inte lika mycket som jag har gjort innan då jag försökte stressa ihop träningen & livet. Jag känner inte samma sug för onyttigheter på samma vis då jag vet att jag kan få äta det om jag vill.
Jag har blivit mycket snällare mot mig själv. Det har hänt mycket psykiskt i tankevägar & vad jag värdesätter i livet. Vad som ger mig glädje! Precis som det vi ville skapa, glädje i träningen och kosten. Det har även påverkat mig insidan. Så tack tack tack för att du har fått mig att se livet på ett annat sätt! ❤️❤️❤️ Och att jag har fått lära känna dig, du är fantastisk!Madeleine Eliasson, 2022. 
Jag är verkligen så nöjd glad och tacksam för vad du har hjälpt mig med! Jag trodde inte det var möjligt att få känna mig bekväm i min kropp igen! Och få mat o träning att kännas lite enklare! Att det är okej att inte hänga 60 minuter på gymmet utan det kan räcka med ett effektivt pass på 30 hemma när tiden inte räcker till.
Jag är otroligt tacksam att jag valde dig som online coach, du är verkligen inspirerande
Din energi och ditt driv smittar verkligen av sig, och jag blir båda glad och peppad till att vilja träna lite till
Älskar enkelheten med maten och att alla recept har funnits att hämta på din hemsida och att du delar med dig av träningstips och mattips på din instagram, det gör också att jag känner mig mer peppad och vill sprida det vidare, tack!Lisa Hellström, 2022. 
Det har varit fantastiska veckor. Appen är ju smidig, både för att kolla övningarna men också att allt är på samma ställe. Den har ju fungerat perfekt varje gång jag velat. Summa summarum jag är så nöjd med ditt sätt att coacha, träningsprogrammen, matföslagen och appen. Allt är enkelt, perfekt anpassat och mycket välfungerande. Det är bara att välja bland de goda recepten och göra träningen så blir man både pigg och stark! Och sist men inte minst - Det blir ett sätt att leva, något jag vill göra för att JAG mår bra av det! FÖR DET ÄR SÅ ENKELT PÅ DITT SÄTT JEA  1000xTACK. Philip Andersson, 2022. 
Till skillnad mot tidigare upplägg som jag har kört så har man räknat ner dagarna och längtat till det vart över. Med ditt upplägg så har man inte velat att det ska ta slut. Det har varit roliga pass och god kost som har vart lätt att följa. Känns skönt att ha hittat nått som funkar att leva efter där man kan utveckla fysiken, må bra utan att välja bort allt det roliga och goda i livet. Stort Tack själv Jenny! Det har varit fantastiskt att ha dig som coach, alltid positiv och glad.
Imponerande hur duktig du är både på kunskap och att coacha. Stort plus att du är duktig på den mentala biten också.
Grymt att få ha tillgång till en sån bra PTTina Nyvall, Kostschema. 2020. 
Redan efter nån dag efter att jag fått schemat under kontroll (lite klurigt i början att få in alla mål under dagen) så kände jag hur mycket mera energi jag fick än tidigare, alltså så himla märkbart på den fronten. Mycket mera energi under dagarna och med träningen. Tror att mitt topp 1 samtalsämne bland både kollegor och vänner har varit om mat dom här två veckorna och vilken positivt inverkan det har blivit bara av just rätt mat eftersom jag är så otroligt positivt överraskad själv på förändringen och måste bara dela med mig av det åt andra.

Det som är så bra också är att övriga rutiner också har förbättrats eftersom jag hamnar att äta frukost hemma före jobbet så blir det till att jag faktiskt kommer mig i säng tidigare också och får ordentliga sovtimmar, är inte lika trött på mornarna och ser framemot att vakna upp även 04:30 bara för att jag vet att jag får äta en god frukost, är insnöad på havregryns gröt med vaniljkvarg och apelsin. Så. Himla. Gott

Tror nog bestämt att detta är ett av mina bättre val på länge att ha tagit kontakt med dig angående kosten, definitivt inte ett val jag kommer ångra. Nu är det bara att fortsätta köra vidare med det. Linnéa Johnsson, 2019. 
Världens bästa coach, finns absolut ingen bättre! Hon finns alltid där i med och motgångar med sina peppande och vägledande ord! Hon hjälpte mig starta ett helt nytt liv, helt utan att döma eller vara kritisk. Bästa Jenny! ✨Emmak Ekbäck Nermark, 2019. 
Jenny är en helt fantastisk coach! ❤️ Med sån värme och engagemang har hon fått mig att inse väldigt viktiga saker kring träning, mat och synen på mig själv. När jag började hos Jenny hade jag ett mål, när jag avslutar för nu, har jag ett annat. Så mycket som jag har ökat i styrka och muskler trodde jag inte att jag skulle göra. Jag har blivit enormt stark under tiden jag haft Jenny som coach och den viktigaste biten för att lyckas med det är maten. Att våga äta. Vilken enorm skillnad det blir på träningen om man vågar äta! Att jobba för muskler men samtidigt tro att man ska kunna vara rippad är en omöjlig kombo. Jenny har supportat, stöttat, coachat och på riktigt brytt sig om mig och mina ”problem”. Rolig träning och god mat är även hennes signum  Mina varmaste rekommendationer vill jag lämna då Jenny verkligen gör skillnad! Peter Grundstedt, 2019. 
Bästa PT helt enkelt! Ger därmed resultat!Sofie Brandt, 2019. 
Jennys glädje och känsla för vad hon ska förmedla till sina klienter är helt spot on! Hon får en att tänka en gång extra både kring mat, träning och hälsa i allmänhet. Bästa jag gjort att ta hjälp av henne!!!Alexandra Eklund, 2019. 
Efter att ha tränat i många år med svårigheter att öka i vikt och bygga massa, och kommit till en platå där jag stod och stampade utan att få de resultat jag ville ha, så valde jag att ta kontakt med Jenny. Jag fick ett kostschema med OTROLIGT mycket mat, GOD mat, och ett träningsupplägg med riktigt tuffa pass, precis som jag vill ha det. Efter 2 månader hade jag fått häpnadsväckande resultat och valde att förlänga coachingen med 3 månader. Jag är så så himla nöjd! Förutom de rent fysiska resultaten; visuellt och styrkemässigt så har jag mer energi om dagarna och har fått ett så mkt mer nyanserat synsätt på kost och träning. Man äter sig i form, och för att orka träna hårt krävs ordentligt med bränsle! Nu står jag här, 5 månader senare, 6 kg tyngre och väldigt mkt starkare och med en mer välmående kropp. Vill man ha en lyhörd, förstående PT som alltid finns där och peppar och svarar på frågor, samt anpassar allting in i minsta detalj efter klientens vardag och önskemål, då ska man välja Jenny Oline Kristansson, 2019.
Jenny är en fantastisk pt som verkligen lär känna sina kunder och stöttar i alla lägen. Har verkligen fått en klarare bild på hälsan och lärt mig mer om träning under tiden med henne. Vill du ha en PT som verkligen hjälper dig med allt inom träning och hälsa och verkligen ser kunden så är Jenny den jag starkast rekomenderar ! Susann Wetterlöv, 2019.
Positivare och gladare människa än Jenny finns inte 

Jag gjorde helt klart rätt när jag bokade in mig på kost och träningsschema hos Jenny efter 2 graviditeter och hade ingen aning om vad jag skulle göra i gymmet men börja röra på mig visste jag att jag ville.
Fick så mycket mer än bara kost och träning. Så mycket piggare, gladare och för att inte tala om vilken energi jag har att ge mina barn ♥️
Du kommer inte ångra dig om du tar hjälp av Jenny, det kan jag lova!Marielle Stålberg, 2019. 
Jenny besitter all kunskap som behövs och ger dig alla verktyg för att du skall kunna nå dina mål och jag rekommenderar starkt att vända sig till henne, hon har verkligen motiverat mig till att börja träna och ta hand om mig själv igen. Otroligt positiv och ser bara möjligheter i allt! Maria Dahlström, 2019. 
Jenny och hennes positiva energi och hennes stora kunskap och lyhördhet gjorde att jag fick upp ögonen för min rädsla för kolhydrater och hon fick mig till att våga äta rätt mat i rätt mängd och samtidigt få starka fina resultat ❤️❤️tack Jenny !Maria Johansson, 2019.
JeaFitness- 

Vill du ha en PT som är lyhörd, ger kärlek, energi och personlig feedback ska du välja Jenny! 
Hon gör grymt goda recept som ingår i kostschemat. Flera av hennes recept är idag mina nya favoriträtter. Älskade att det fanns så stor variation av måltiderna. Likaså gäller träningsschemat, bra upplägg med utmaningar. 
Ge henne en chans för hon är 
H E L T F A N T A S T I S K ❤️Jacob Sigurdsson, 2018.
Har lärt mig otroligt mycket på dessa tre månader med Jenny, allt från disciplin, hur viktigt och vilken rätt kost gör för både huvudet och kroppen till ’mind to muscle’-tankesätt. Kan verkligen rekommendera Jenny om du som jag slappat med träningen för länge och behöver en kickstart i livet. 
Fem plus, tack Jenny! Linda Svensson, 2018. 
Otroligt glad över att jag valde Jenny som pt när jag behövde hjälp med kost & träning. Hennes kärlek för mat och en hållbar varierande kost gör att man verkligen inte behöver genomlida månader av tråkiga, torra matlådor. Dessutom finns hon alltid redo vid datorn när man behöver råd eller pepp och öser över positiv energi❣️ kan varmt rekommendera Jenny till alla oavsett vad man behöver hjälp med inom kost & träning. Själv kommer jag fortsättningsvis ta hjälp av henne för att se till att inte tappa kvaliteten i mina träningspass.Jenny Fredriksson, 2019.
Har precis avslutat 8 veckor med coachning av Jenny med både mat och träningsupplägg. Jenny är en fantastisk coach som peppar och stöttar i alla lägen. Är supernöjd och har verkligen lärt mig jättemycket. Kan varmt rekommendera Jenny som coach.Sofia Tjernberg, 2018. 
Världsklass!! Kan inte säga annat än att det bästa beslutet jag tagit var när jag kontaktade Jenny, vilken pingla!! Alltid peppande och energifyllda ord som gör att man orkar lägga in en extra växel varje vecka. Det har aldrig varit trötta veckor med "tråkigt diet liv" utan massor med så god mat, roliga träningspass och en förändring av livsstil. Stort tack Jenny! Och ni som tvekar, gör som jag, ni kommer inte ångra er!!Emma Zingmark, 2018.
Vill ni ha en PT med stort hjärta och engagemang så ska ni anlita Jenny! En tjej som verkligen ser till just DIG och dina behov. Alltid peppande och aldrig dömande! En fantastisk tjej på alla sätt och vis.Ingrid Lundberg, 2018. 
Jag tycker att det bästa m det hela är att det inte är krångliga recept,utan enkla o goda är dom allihop.Har provat nästan alla.Matbrödet och fröknäcke är supergoda.Det som är mest faschinerande med den här coachningen är att det inte är alltför många pekpinnar utan man är mätt o belåten hela tiden.  Har på drygt 8veckor gått ner nästan 8kg utan stress o hunger.Är supernöjd o mår toppen.Har fått vettiga tips o verktyg för en bättre hälsa.Idel rosor till Jenny. Mvh nöjd norrländska.Jenny Svensson, 2018. 
Vill man ha en otroligt ödmjuk, icke- dömande PT med stort hjärta och förmåga att se helhet och inte bara ha ett fokus.. ja då vänder man sig till finaste Jenny❤ 

Från att varit nästintill livrädd för att gå in i ett gym, traskar jag nu in med huvudet högt, mitt lilla schema i handen och min bästa pepp-tjej på axeln. 
Utan just DIG hade jag aldrig kommit längre än till tanken.. du har hjälpt mig upp på banan igen på fler sätt än du kan ana❤
Så  såna här blir det!
Upplägget för både träning och kost är superbra, med enkel "vanlig" mat och träningsschema som är rimligt men ändå utmananade!
Coachingen är med kloka, upplyftande ord och konkreta råd.Jennie Andersson, 2018.
Jag tog kontakt med Jenny för att få resultat med träningen och för att få hjälp med kosten. Jag kände till Jenny sedan tidigare då vi jobbat ihop så valet av PT var lätt. När jag sedan kunde utnyttja mitt friskvårdsbidrag från min arbetsgivare JTH Revision så var det bara att köra.
Jenny är en kunnig och mycket omtänksam person som anpassar träning och kost för just dig. Hon dömer ingen utan är väldigt förstående så om något inte känns bra så testar hon nya övningar eller sätt så att det känns bra och fungerar framöver.
Hon har förstått att träningen måste vara rolig och kosten måste fungera annars funkar det inte i längden.

Jag har alltid varit livrädd för att vistas i gymmet men visste att för att få resultat så måste jag börja där. Jenny har sett till så min rädsla har försvunnit och har gjort så att jag tycker det är kul och känner mig säkrare i gymmet.
Funderar ni på att anlita PT så ta kontakt med Jenny som är väldigt bra och duktig på sitt jobb.
TUSEN TACK FÖR ALL HJÄLP FINA JENNY!
Många kramar JennieSandra Bogren, 2018. 
Efter noga research bland online-pt’s tog jag kontakt med Jenny då jag insett att jag verkligen behövde hjälp med en livsstilsförändring då studentlivets festade och dåliga matvanor tagit ut sin fulla rätt. 
Har nu precis avslutat 16 veckors onlinecoachning samt två extra fysiska pt-träningar i början av upplägget, och jag är mer än nöjd! 
Jenny är superduktig på det hon gör och är så peppande, både online och som pt. Träningspassen har varit tunga, svettiga men sjukt roliga! När motivationen sviktat och bortförklaringarna varit många har Jenny funnits där och stöttat och styrt in på rätt bana igen. 
Kostschemat var kanon, det kändes aldrig som en diet, har kunnat äta både mycket och god mat.  Jag tar nu med mig ovärderliga nya kunskaper om kost, träning och en hälsosam livsstil och är nu redo är jobba vidare på egen hand mot min absoluta toppform!!Anna-Maria Jonsson, 2017.
Jenny är så mycket mer än en PT, hon är en helt fantastiskt kvinna! Hon ger så mycket av sin possessiva energi, och har verkligen fått mig att känna mig både sedd och hörd. Jag har förändrats både på utsidan men framförallt insidan. Jag har funnit en balans mellan kost och träning som var ett av mina stora mål.Som jag inte alls trodde var möjligt, då jag alltid haft stressade tankar om min kropp. Jag hade aldrig trott att mat kunde vara så gott och enkelt när man tränar.
Så tack Jenny för allt du gett! Du är bäst!♥Charlotte Grahn, 2017. 
Funderar ni på en online pt så kommer ni inte att ångra er om ni väljer Jenny. Hon är en helt fantastisk person, ett stort energiknippe  som sprudlar av glädje. Finns alltid där och stöttar och peppar när det behövs. 

Maten är jättegod och varierande. Känns inte alls som en diet. Kolla bara in alla mumsiga recept på Jennys hemsida.
Träningsschemat var också jättebra och kul! 
Så tusen tack Jenny för det fantastiska jobb du gör! KramAlexandra Ottosson, 2016. 
Det skiner verkligen igenom att Jenny älskar sitt jobb. Extremt lyhörd och lyckas gång på gång att uppfylla mina önskemål. Supergoda recept som är enkla. Roliga träningsscheman som ger brutal träningsvärk! Pepp, leenden och resultat summerar våra veckor ihop!❣️Johanna Eriksson, 2016. 
Tog kontakt med Jenny efter att jag följt henne på Instagram ett tag. Efter att ha fött mitt tredje barn på tre år ville jag komma igång med träning och kost direkt för att orka vara en pigg mamma. Resultaten kom direkt och jag mådde fantastiskt och resultaten kom direkt. Jenny är peppande och inspirerar, när det går tungt så är hon där och stöttar med kloka ord och råd. När jag blev gravid igen med mitt fjärde barn bokade jag in henne redan innan Josephine var född så jag hade något att se fram emot. Jenny har fått mig att lyfta tyngre än jag någonsin trott att jag skulle klara av och nu när ett mål är nått har jag satt nya. Slår PB så gott som varje vecka och det tack vare Jenny. Rekommenderar henne varmt till alla som vill utveckla sin träning eller bara komma igång.Jennifer Helge, 2016. 
När jag såg att Jenny tog in ett fåtal klienter att jobba med, så jag bestämde mig för att kontakta henne och hoppades på att hon ville ta sig an och hjälpa mig. jag var trött på att träna utan att få några vidare resultat. Och jag tyckte det kunde bli en bra julklapp till mig själv att få en skjuts i rätt riktning med både kost och träning. Jag var lite rädd men ändå inställd. Mitt kost och träningsschema har funkat kanon! Det har varit god mat som man har längtat till och ett träningsschema som forma min kropp till något finare. Jenny har hela tiden pushat, stöttat och trott på mig, berömt mig för mitt slit och fått mig att tagga till när det har varit som tuffast, så man har gett sig den på att kämpa vidare till dom uppsatta målen som man knappt våga drömma om i början. Men hon fick mig att våga tro på mig själv. Och idag står jag här och har nått det uppsatta målet. Jag ångrar inte en sekund att jag kontaktade henne. Idag trivs jag mycket bättre med min kropp, känner mig starkare och jag har nu ett nytt mål i sikte som inte längre känns omöjligt att klara på egen hand. Så ett stort Tack till dig Jenny för att du trodde på mig och all hjälp till en sundare livsstil många kramar / JenniferRobert Johansson, 2016.
När jag kontaktade Jenny så visste jag inte riktigt var jag var på väg med min träning, visst gick jag dit och körde mina pass men utan något direkt mål förutom att må bra av det osv. Tänkte lite tvärtom och ville samarbeta med någon som var ganska ny i branchen. Jag hade som mål att försöka komma i en riktig bra form nu när jag snart börjar närma mig 43 år. Jenny styrde upp allting ,och vi märkte direkt att upplägget funkade perfekt för mig.Jag har lärt mig massor om kost/träningsupplägg, vila ,men framför allt att det går så mycket lättare och smidigare om man förbereder och planerar sina måltider.
Samarbetet med Jenny som online coach har varit helt fantastiskt från början till slut. Hon har alltid vart där och korrigerat , peppat, stöttat och gett en klapp på axeln och fått mig att flytta gränsen ! Samarbetet med Jenny som online coach har varit helt suveränt från början till slut och jag har aldrig ångrat en sekund att jag valde Jenny som coach ( jo, haha ..kanske någon gång mitt i ett av benpassen )
Ett skönt stöd och bollplank hela vägen när jag tyvärr råkade ut för en skada de sista veckorna så var hon där och korrigerade kosten och peppade vidare.
Ett stort tack ifrån mig. // Robban


Lina Larsdotter, 2016. 
"Det började med att jag provade ett par byxor som jag hade förra sommaren, och tänkte att dom kunde jag ha denna sommaren med. Jag fick inte ens upp dom över låren…
Av Jenny fick jag ett schema efter vad jag tycker om att äta. Vi tränade på gym två gånger i veckan och jag fick ett träningsschema med både styrketräning och intervallövningar. Mina mål var att gå ner 8 kg, sluta småäta, komma igång med vardagsmotionen. Jag har efter fem veckor med Jenny gått ner 10 kg, gått ner nästan två storlekar i kläder (byxorna jag provade för fem veckor sen är nu för stora!), lyckats springa en mil, fått bort mitt sockerberoende och har mycket mer energi och känner mig mycket gladare och piggare! Jenny är en fantastisk coach, sprudlande glad, engagerad och peppande, och tar sig tid att verkligen få både kost och träning att funka för varje individ. Och det tror jag verkligen har varit avgörande för mig, att det känns att hon lägger ner tid och energi på mig är motiverande för mig att göra det med!"


Sofie Lundahl, 2015. 
"Januari 2013 skaffade jag mig mitt första gymkort. Kände att jag var tvungen att komma igång. Jag slet på gymmet och det gav snabba resultat. Men ju längre tiden gick desto mindre resultat fick jag. Under 2014 tränade jag på men fastnade i ett ekorrhjul. Inga förändringar. Våren 2015 fick jag höra talas om Jenny och jeaFitness och kände att det va dax att ta hjälp av någon för att utvecklas inom min träning, men framför allt få hjälp med kosten. Jag tog kontakt med Jenny och vi träffades för konsultation. Vi diskuterade mina mål och hon berättade om hur hon arbetade. Jag kände direkt att det va detta jag behövde! Två veckor efter denna träffen va vi igång. 10 veckor av hård träning och bra mat gav grymma resultat!Jenny anpassade träning och mat efter mina behov och när man kände att allt bara va jobbigt så va hon alltid där och peppade. Efter tiden med Jenny har jag fått en helt annan syn på kost och träning. Man behöver inte leva på endast sallad och gå hungrig för att gå ner i vikt. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att få så bra resultat på denna tiden!"