Personlig Träning

Oavsett om Du är nybörjare eller rutinerad och vill utvecklas samt lära Dig mer om träning genom övningar, muskelkontakt, tekniker eller bara få ny motivation är Personlig träning en gyllene lösning.  Du kanske känner att Du står still i utveckling och att resultaten har avstannat?
Jag lägger stor vikt vid att Du skall tycka att det Du gör är roligt då det också blir hållbart, samt att Du ser framsteg och motiveras av att fortsätta arbeta framåt för dina mål. Jag arbetar med mina klienter på på POWER Functional Training i Falkenberg,  ca 10 mil söder om Göteborg.


PT-träning för personer under 18 år gäller målsmans underskrift.

Skulle klienten pga skada/sjukdom inte kunna genomföra överenskommet upplägg fryses avtalatel i max 3 månader, läkarintyg krävs för giltig frysning.

DUO-pt

Ta med familj, vänner & bekanta på ett träningpass?

DUO-PT är ett koncept som riktar sig till Dig som vill köra Personlig träning tillsammans med någon. Motivera varandra lite extra och förena nytta med nöje där både umgänge och träning går hand i hand.

Delad glädje är dubbel glädje!
 


PT:paket:
- 10 st PT-pass á 1 h (Paketet baseras på träning 1gång/vecka)
- skräddarsytt kostschema
- skräddarsytt träningsschema
- Veckovis kontakt via personlig klientsida
- Korrigering/justering vid behov
- Coaching/hjälp under tiden
Pris: 6500 kr
I priset ingår PT-pass med reducerat pris till 650kr/pass, samt coaching, upplägg, och justeringar under tiden vid behov.
Inträde för dig som klient på POWER Functional Training är gratis under PT-passen.
 
1 h PT-träning: 700 kr

Vid avboking senare än 24 timmar före bokad tid debiteras klienten med 500 kr i avbokningsavgift. 

Ni behöver inte vara jämna i varken styrka eller konditon, utan uppläggen anpassas helt Er förmåga och kapacitet. PT-passen sker på POWER Functional Training i Falkenberg, alt. utomhus. 

1 h PT-gruppträning: 990kr
Rabatterat paketpris á 10h: 9000kr. (spara 990kr)

Vid avboking senare än 24 timmar före bokad tid debiteras klienten med 500 kr i avbokningsavgift. 

Onlinecoaching

Även om du inte bor i närheten av Falkenberg är detta inget problem. Då finns även möjlighet till att coachas av mig, men istället via s.k. onlinecoaching. Detta innebär istället för fysiska PT-pass i gymmet varje vecka stämmer av via mejl  hur det går för Dig och ser till så att allting känns bra, samt att Du trivs med dina upplägg och utvecklas mot Dina mål. Oavsett tidsperiod ingår alltid:

- skräddarsytt kostschema
- skräddarsytt träningsschema
- Veckovis kontakt via personlig klientsida
- Korrigering/justering vid behov
- Coaching/hjälp under tiden

För mer info samt och ansökan för onlinecoaching vänligen fyll i formuläret under fliken "Kontakta Mig" eller mejla till info@jeafitness.se.

Kostschema & Träningschema

Om Du är en person som vet med Dig att Du klarar Dig väl på egen hand men upplever att dina resultat har avstannat, kan det vara en god idé att få hjälp med nya upplägg för såväl kost som träning.  Det finns givetvis att beställa var för sig liksom båda delarna för optimal utveckling.

Pris: 1250kr/styck.

Utomhusträning

Är Du en liksom jag en person som älskar att vara utomhus?
Många som arbetar mycket inomhus eller tycker om att vara ute så finns nu även möjlighet till just utomhusträning.
Allt från styrka till kondition eller en kombination av de båda träningsformerna fungerar lika bra att träna utomhus som i gymmet och skapar även en stor variation mot övrig styrketräning då kroppen får arbeta mer funktionellt med egen kroppsvikt utan lika stort utbud av utrustning.

 Träningen utförs vid Vallarnas utomhusgym i Falkenberg.
Priserna för utomhusträning är likstämd med övrig PT-träning.

8 veckors onlinecoaching: 2990kr
12 veckors onlinecoaching: 3990kr 
16 veckors onlinecoaching: 4990kr
20 veckors onlinecoching: 5990kr
Skräddarsytt Kostschema/träningsschema: 1250kr/styck

18 års åldersgräns gäller vid onlinecoaching.

Vid betalning av startsumman samt utskick av personligt material godkänner klienten bindningstid för avsatt coachingperiod. Vid eventuell frysning alt. tidigarelägga avlsut krävs underlag samt läkarintyg från klient.
 

Hur funkar det?

1.  Du kontaktar mig via kontaktformuläret via fliken "kontakta mig".
2. Du får en personlig återkoppling via mejl där du tillbaka får ut ett formulär med ett X antal frågor, samt kompletterande info. Detta besvaras och skickas tillbaka till mig.
3. Mitt arbete sätts igång. När detta är klart får du ut en digital faktura på mejl.
4. Dina upplägg skickas ut, Du påbörjar dina upplägg.
5. Återkoppling via mejl efter 2 veckor efter start, för att stämma av så att allt fungerar enligt plan, samt justeringar görs vid ev. behov.

Kostrådgivning

Kosten och träningen går hand i hand och även om Du lägger stor vikt vid träningen krävs det även att Du värnar om vad Du stoppar i Dig. Beroende på vad Du äter och vid vilken tidpunkt Du gör detta, speglar även vad Du får ut för resutlat och hur Du sedan kan prestera såväl på träningen som på jobbet och i Ditt privata liv. Oavsett om Du önskar hjälp med att gå upp eller ned i vikt, få bättre rutiner kring Din kost eller lära Dig mer om hur kosten påverkar Dig och Dina resultat hjälper jag Dig att utveckla ett koncept som gör att just Du mår bra och får dem resultaten Du önskar. Vänligen fyll i formuläret under fliken "Kontakta Mig" eller mejla till info@jeafitness.se för mer info kring kostrådgivning.

Presentkort

Vill Du ge bort något speciellt till någon som Du tycker om och är förtjänt av att ta hand om sig själv och sin hälsa? Julkapp eller en födelsedagspresent?

Presentkort finns att ge bort och laddas med valri summa från 650kr. Alla tjänster hos Jeafitness går att ge bort med presentkorten.