Presentkort

Vill du ge bort något speciellt som du tycker om och är förtjänt av att ta hand om sig själv och sin hälsa? Julkappp eller en födelsedagspresent?

Presentkort finns att ge bort och laddas med valri summa från 650kr. Alla tjänster hos Jeafitness går att ge bort med presentkorten.

Personlig Träning

Oavsett om du är färsk nybörjare eller om du är van sedan tidigare men vill utvecklas och lära dig mer om nya övningar, muskelkontakt, tekniker eller bara få ny motivation genom att träna med någon som sporrar dig till att få ut bästa möjliga av din träning, är det ett gyllene tillfälle att anlita en personlig tränare. Du kanske känner att du står still i utveckling och att resultaten har avstannat? Jag lägger stor vikt vid att du skall tycka att det du gör är roligt då det också blir hållbart, och att man ser framsteg och motiveras av att fortsätta utvecklas. Jag arbetar i Falkenberg,  ca 10 mil söder om Göteborg, och tränar även mina klienter här.

PT:paket:
- 10 st PT-pass á 1 h (Paketet baseras på träning 1gång/vecka)
- skräddarsytt kostschema
- skräddarsytt träningsschema
- Veckovis kontakt via personlig klientsida
- Korrigering/justering vid behov
- Coaching/hjälp under tiden
Pris: 6250 kr
I priset ingår PT-pass med reducerat pris till 625kr/pass, samt coaching, upplägg och justeringar under tiden.

1 h PT-träning: 650 kr

PT-träning för personer under 18 år gäller målsmans underskrift.

Vid avboking senare än 24 timmar före bokad tid debiteras klienten med 500 kr i avbokningsavgift. 

Skulle klienten p g a skada/sjukdom inte kunna genomföra överenskommet upplägg fryses avtalatel i max 3 månader, läkarintyg krävs för giltig frysning.

Onlinecoaching

Även om du inte bor i närheten av Falkenberg är detta inget problem utan då finns även möjlighet till att coachas av mig online. Med detta innebär det att vi istället för att träffas i gymmet varje vecka stämmer av via mejl/telefon kring hur det går för Dig, ser till så att allting känns bra och att du trivs med dina upplägg samtidigt som du fortsätter att utvecklas mot Dina mål! Oavsett vilken tidsperiod vi arbetar tillsammans ingår alltid:

- skräddarsytt kostschema
- skräddarsytt träningsschema
- Veckovis kontakt via personlig klientsida
- Korrigering/justering vid behov
- Coaching/hjälp under tiden

8 veckors onlinecoaching: 2990kr
12 veckors onlinecoaching: 3990kr 
16 veckors onlinecoaching: 4990kr
20 veckors onlinecoching: 5990kr

Skräddarsytt Kostschema/träningsschema: 990kr/styck

För mer info samt och ansökan för onlinecoaching vänligen fyll i formuläret under fliken "Kontakta Mig" eller mejla till info@jeafitness.se.

18 års åldersgräns gäller vid onlinecoaching.

Vid betalning av startsumman samt utskick av personligt material godkänner klienten bindningstid för avsatt coachingperiod. Vid eventuell frysning alt. tidigarelägga avlsut krävs underlag samt läkarintyg från klient.

Kostschema & Träningschema

Om du är en person som vet med dig klara dig väl på egen hand men upplever att dina resultat har avstannat, kan det vara en god idé att få hjälp med nya upplägg för såväl kost som träning.  Det finns givetvis att beställa var för sig liksom båda delarna för bästa resutlat.

Pris: 990kr/styck.

Hur funkar det?


- Du kontaktar mig via kontaktformuläret via fliken "kontakta mig".
- Du får en personlig återkoppling via mejl där du också får ut ett formulär med ett X antal frågor att fylla i samt kompletterande info. Detta besvaras och skickas tillbaka till mig.
- Mitt arbete sätts igång. När detta är klart får du ut en digital faktura på mejlen som betalas.
- Dina upplägg skickas ut, Du påbörjar dina upplägg.
- Återkoppling via mejl efter 2 veckor för att stämma av så att allt fungerar bra, samt justeringar vid behov.

Utomhusträning

Är du en liksom jag en person som älskar att vara utomhus?
Många som arbetar mycket inomhus eller tycker extra mycket om att vara ute finns nu även möjlighet till just utomhusträning.
Allt från styrka till kondition eller en kombination av de båda träningsformerna fungerar lika bra att träna utomhus som i gymmet och skapar även en stor variation mot övrig styrketräning då kroppen får arbete mer funktionellt med egen kroppsvikt utan lika stort utbud av utrustning.

 Träningen utförs vid Vallarnas utomhusgym i Falkenberg.
Priserna för utomhusträning är likstämd med övrig PT-träning.

Kostrådgivning

Kosten och träningen går hand i hand och även om du lägger stor vikt vid träningen krävs det även att du värnar om vad du stoppar i dig. Beroende på vad du äter och vid vilken tidpunkt du gör detta, speglar även vad du får ut för resutlat och hur du sedan kan prestera såväl på träningen som på jobbet och i ditt privata liv. Oavsett om du önskar hjälp med att gå upp eller ner i vikt, få bättre rutiner kring din kost eller lära dig mer om hur kosten påverkar dig och dina resultat hjälper jag Dig att utveckla ett koncept som gör att just Du mår bra och får dem resultaten du önskar. Vänligen fyll i formuläret under fliken "Kontakta Mig" eller mejla till info@jeafitness.se för mer info kring kostrådgivning.

SUMMERBOOST 2017 Falkenberg


Sommarens stora projekt SUMMERBOOST 2017 FALKENBERG är över i takt med årstiden, där 20 deltagare varje vecka har tränat i grupp på stranden. Sol, frisk luft, glädje och träning - perfekt för att hålla igång träingen i sommar!

Fler pass och uppgraderat upplägg väntar igen för detta koncept sommaren 2018. Säkra DIN plats inom kort!

På videon en bit av hur passen kan se ut!