Mat är din vän, inte din fiende. 

Tycker Du om hälsosam mat?
- Om svaret är Ja, då har Du kommit rätt!

Min filosofi kring kost är egentligen väldigt enkel. Kvalité in innebär kvalité ut, vilket också skapar den raka motsatsen till alla ohälsosamma dieter som kan innefatta allt från enbart pulver, sallad, dryckesersättning m.fl.
Mat för mig är det som jag kallar riktig mat, vilket enkelt förklarat kan liknas vid det som också växer på planeten jorden. Bra råvaror likt t.ex. potatis, ris, bönor, kött, fisk, fågel, nötter, frön osv. ihop med produkter av bra kvalité som jag sedan skapar mina recept utav. Allt för att sträva efter en kosthållning som många skulle klassa som "vanlig mat", men med en hälsosam grund som bas. 

Jag förespråkar en balanserad kosthållning med en blandning av bra kolhydrater, proteiner och fetter. En bra nivå mellan de olika näringsämnena vilket i sin tur ger kroppen de bästa förutsättningarna för att må bra. Mat skall vara gott, hälsosamt, enkelt och ge oss bra energi till att orka med både vardag som träning.

Ett stort intresse hos mig är att matlagning och bakning. Därför lägger jag också ned mycket av min tid på att ta fram nya, hälsosamma recept för att också kunna erbjuda mina klienter bra mat med stor variation.  Allt från bakverk, bröd, luncher, middagar osv. Genom att klicka på de två flikarna till vänster så kommer du också vidare till min egen receptbank, där jag uppdaterar med nya, lyckade recept efter hand! 

 Våga testa nya rätter, för kanske att  Du finner Dig en ny rätt som faller Dig extra väl i smaken!
Lycka till i köket! 

Med varma hälsningar 
Jenny, Jeafitness