MAT ÄR DIN VÄN, INTE DIN FIENDE.

Tycker Du om hälsosam mat?
Om svaret är Ja, då har Du kommit rätt!

Min filosofi kring kost är allt annat är knepiga pulverdieter, salladsdieter, dryckesersättningar och allt som går under katergorin för "Måltidsersättning". Mat för mig är det som jag kallar riktig mat, och enkelt förklarat så ser är det för mig till största mån det som också växer på  planeten jorden.  Rena råvaror likt t.ex. potatis, ris, bönor, kött, fisk, fågel, nötter, frön osv. Listan kan göras lång.

Jag är inte heller någon som förespråkar att utesluta varken kolhydrater, protein eller fett. En bra balans mellan de olika näringsämnena och vi ger kroppen de bästa förutsättningarna för att må bra. Mat skall vara gott, hälsosamt, enkelt och ge oss bra energi till att orka med både vardag som träning.

Bredvid finns därför flikar med olika recept, allt från bakverk, nyttigare varianter på sötsaker, luncher/middagar och annat gott. Klickar ni på vardera rätt/bakverk så slussas ni direkt vidare till min blogg där recepten läggs ut efterhand. Våga testa Dig fram och Du kanske finner en egen ny favoriträtt!