Mitt namn är Jenny Andersson och jag arbetar som Personlig tränare, kostrådgivare och onlinecoach. Jag har under hela mitt liv haft ett brinnande intresse för träning, kost och hälsa, så när jag fick möjligheten valde jag att utbildada mig till Personlig tränare och kostrådgivare. Att kunna motivera och inspirera andra människor till att må bra, äta hälsosamt och att finna en aktiv livsstil som innefattar den sortens träning som Du tycker är rolig. Gör man någonting som man tycker om blir det även hållbart i längden.

Sedan 2014 har jag tävlat i Bikinifitness ett flertal gånger. 2017 har jag däremot valt att byta diciplin och kommer istället tävla i  Body Fitness.

Min träningsfilosofi
"För mig är träning och kost en livvstil som tillsammans bildar ett hälsossamt liv. Att träna och äta bra är en investering i dig själv för att du skall må bra och leva lycklig. Jag tycker det är väldigt viktigt att man gör det som man tycker är roligt, det är även då det blir hållbart i länden. Min filosofi kring kosten står är en balanserad kost av hälsosam mat men där man trots allt kan äta allt, men inte alltid. Ibland kunna unna sig något och njuta av vad man vill men till största del äta en kost som är bra för kroppen och som gynnar dig och ditt välmående."