Vad innebär kostrådgivning?


Man kan äta allt, men inte alltid! 
Genom att förstå grunderna kring kost och vad vår kropp behöver för att orka och må bra, så kommer det också bli lättare att skapa en hälsosam balans. Att skapa en sund och hållbar vardag som fungerar oavsett om Du lever med familj och barn, eller studerar och bor själv. Mat skall vara gott, enkelt och hälsosamt, med utrymme för livets extra lilla guldkant ibland!
  
Vad ingår: 
1. Kostanalys
Genom att utvärdera dina nuvarande kostvanor gör vi en gemensam analys där Du får rådgivning kring hur Du kan utveckla Din kosthållning för en förbättrad hälsa.
Vi går igenom förslag på 18 alternativ fördelade på frukost, mellanmål, lunch och middag. 

2. Näringslära, Grundkunskaper
Du tilldelas en sammanställning av grundläggade kunskaper inom näringslära för att ex. lära Dig beräkna Ditt energibehov och veta vad din kropp behöver. Övriga grundkunskaper kring ex kolhydrater, fett och protein hittar Du också i denna del. 

3. Planera Dina måltider
För att kunna utveckla en hållbar kost är en grundläggande del att skapa en fungerande planering. Hur ser en optimal kostdag ut? I denna del av kostrådgivningen lär Du Dig hitta ett sätt som passar Dig och Ditt liv. 

4. Matglädje
En av de viktigaste delarna, då mat alltid skall kopplas till gläde. I denna del lär Du dig skapa ett sunt förhållningssätt till kost, oavsett vad Du har för mål med din hälsa. 


4 veckors onlinecoaching. 
Kostrådgivningen inkluderar 4 veckors onlinecoaching för att ge Dig maximal hjälp under veckodagarna. Få stöttning, coaching och svar på dina frågor och funderingar längs med vägen.
Förlägning av coaching: 990kr/månad. 

Onlinecoaching

Även om du inte bor i närheten av Falkenberg är detta inget problem. Då finns även möjlighet till att coachas av mig, men istället via s.k. onlinecoaching. Detta innebär istället för fysiska PT-pass i gymmet varje vecka stämmer av via mejl  hur det går för Dig och ser till så att allting känns bra, samt att Du trivs med dina upplägg och utvecklas mot Dina mål. Oavsett tidsperiod ingår alltid:

- skräddarsytt kostschema
- skräddarsytt träningsschema
- Veckovis kontakt via personlig klientsida
- Korrigering/justering vid behov
- Coaching/hjälp under tiden

För mer info samt och ansökan för onlinecoaching vänligen fyll i formuläret under fliken "Kontakta Mig" eller mejla till info@jeafitness.se.

Kostschema & Träningschema

Om Du är en person som vet med Dig att Du klarar Dig väl på egen hand men upplever att dina resultat har avstannat, kan det vara en god idé att få hjälp med nya upplägg för såväl kost som träning.  Det finns givetvis att beställa var för sig liksom båda delarna för optimal utveckling.

Pris: 1250kr/styck.

Presentkort

Vill Du ge bort något speciellt till någon som Du tycker om och är förtjänt av att ta hand om sig själv och sin hälsa? Julkapp eller en födelsedagspresent?

Presentkort finns att ge bort och laddas med valri summa från 650kr. Alla tjänster hos Jeafitness går att ge bort med presentkorten.

Få en visuell inblick i materialet till kostrådgivningen.

loading...

Pris: 2490kr.

- Kostanalys
- 4 v. Onlinecoaching 
- Kunskapsmaterial

8 veckors onlinecoaching: 2990kr
12 veckors onlinecoaching: 3990kr 
16 veckors onlinecoaching: 4990kr
20 veckors onlinecoching: 5990kr
Skräddarsytt Kostschema/träningsschema: 1250kr/styck

18 års åldersgräns gäller vid onlinecoaching.

Vid betalning av startsumman samt utskick av personligt material godkänner klienten bindningstid för avsatt coachingperiod. Vid eventuell frysning alt. tidigarelägga avlsut krävs underlag samt läkarintyg från klient.
 

Hur funkar det?

1.  Du kontaktar mig via kontaktformuläret via fliken "kontakta mig".
2. Du får en personlig återkoppling via mejl där du tillbaka får ut ett formulär med ett X antal frågor, samt kompletterande info. Detta besvaras och skickas tillbaka till mig.
3. Mitt arbete sätts igång. När detta är klart får du ut en digital faktura på mejl.
4. Dina upplägg skickas ut, Du påbörjar dina upplägg.
5. Återkoppling via mejl efter 2 veckor efter start, för att stämma av så att allt fungerar enligt plan, samt justeringar görs vid ev. behov.