loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...


Jennifer Helge
När jag såg att Jenny tog in ett fåtal klienter att jobba med, så jag bestämde mig för att kontakta henne och hoppades på att hon ville ta sig an och hjälpa mig. jag var trött på att träna utan att få några vidare resultat. Och jag tyckte det kunde bli en bra julklapp till mig själv att få en skjuts i rätt riktning med både kost och träning. Jag var lite rädd men ändå inställd. Mitt kost och träningsschema har funkat kanon! Det har varit god mat som man har längtat till och ett träningsschema som forma min kropp till något finare. Jenny har hela tiden pushat, stöttat och trott på mig, berömt mig för mitt slit och fått mig att tagga till när det har varit som tuffast, så man har gett sig den på att kämpa vidare till dom uppsatta målen som man knappt våga drömma om i början. Men hon fick mig att våga tro på mig själv. Och idag står jag här och har nått det uppsatta målet. Jag ångrar inte en sekund att jag kontaktade henne. Idag trivs jag mycket bättre med min kropp, känner mig starkare och jag har nu ett nytt mål i sikte som inte längre känns omöjligt att klara på egen hand. Så ett stort Tack till dig Jenny för att du trodde på mig och all hjälp till en sundare livsstil många kramar / Jennifer


Robert Johansson
När jag kontaktade Jenny så visste jag inte riktigt var jag var på väg med min träning, visst gick jag dit och körde mina pass men utan något direkt mål förutom att må bra av det osv. Tänkte lite tvärtom och ville samarbeta med någon som var ganska ny i branchen. Jag hade som mål att försöka komma i en riktig bra form nu när jag snart börjar närma mig 43 år. Jenny styrde upp allting ,och vi märkte direkt att upplägget funkade perfekt för mig.Jag har lärt mig massor om kost/träningsupplägg, vila ,men framför allt att det går så mycket lättare och smidigare om man förbereder och planerar sina måltider.
Samarbetet med Jenny som online coach har varit helt fantastiskt från början till slut. Hon har alltid vart där och korrigerat , peppat, stöttat och gett en klapp på axeln och fått mig att flytta gränsen ! Samarbetet med Jenny som online coach har varit helt suveränt från början till slut och jag har aldrig ångrat en sekund att jag valde Jenny som coach ( jo, haha ..kanske någon gång mitt i ett av benpassen )
Ett skönt stöd och bollplank hela vägen när jag tyvärr råkade ut för en skada de sista veckorna så var hon där och korrigerade kosten och peppade vidare.
Ett stort tack ifrån mig. // Robban

Lina Larsdotter
"Det började med att jag provade ett par byxor som jag hade förra sommaren, och tänkte att dom kunde jag ha denna sommaren med. Jag fick inte ens upp dom över låren…
Av Jenny fick jag ett schema efter vad jag tycker om att äta. Vi tränade på gym två gånger i veckan och jag fick ett träningsschema med både styrketräning och intervallövningar. Mina mål var att gå ner 8 kg, sluta småäta, komma igång med vardagsmotionen. Jag har efter fem veckor med Jenny gått ner 10 kg, gått ner nästan två storlekar i kläder (byxorna jag provade för fem veckor sen är nu för stora!), lyckats springa en mil, fått bort mitt sockerberoende och har mycket mer energi och känner mig mycket gladare och piggare! Jenny är en fantastisk coach, sprudlande glad, engagerad och peppande, och tar sig tid att verkligen få både kost och träning att funka för varje individ. Och det tror jag verkligen har varit avgörande för mig, att det känns att hon lägger ner tid och energi på mig är motiverande för mig att göra det med!"

Sofie Lundahl
"Januari 2013 skaffade jag mig mitt första gymkort. Kände att jag var tvungen att komma igång. Jag slet på gymmet och det gav snabba resultat. Men ju längre tiden gick desto mindre resultat fick jag. Under 2014 tränade jag på men fastnade i ett ekorrhjul. Inga förändringar. Våren 2015 fick jag höra talas om Jenny och jeaFitness och kände att det va dax att ta hjälp av någon för att utvecklas inom min träning, men framför allt få hjälp med kosten. Jag tog kontakt med Jenny och vi träffades för konsultation. Vi diskuterade mina mål och hon berättade om hur hon arbetade. Jag kände direkt att det va detta jag behövde! Två veckor efter denna träffen va vi igång. 10 veckor av hård träning och bra mat gav grymma resultat!Jenny anpassade träning och mat efter mina behov och när man kände att allt bara va jobbigt så va hon alltid där och peppade. Efter tiden med Jenny har jag fått en helt annan syn på kost och träning. Man behöver inte leva på endast sallad och gå hungrig för att gå ner i vikt. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att få så bra resultat på denna tiden!"